KLEUR ADVIES

Dit advies wordt vaak gegeven. Veel mensen vinden het lastig kleuren te combineren en zijn soms te voorzichtig. Op basis van de wensen van de klant en de aanwezige meubels wordt het kleuradvies opgebouwd. Muren, kozijnen, maar ook meubels kunnen onderdeel van dit advies zijn.

raambekleding en vloeren

Watvoor soort gordijnen kan je het beste nemen en  bij welke stof voel jij je prettig. Of ga je voor houten jaloezieën, woodweaves of plissé?  Ook de vloeren zijn bepalend voor de sfeer in huis. Tegels, PVC, hout of toch vloerbedekking? Allemaal keuzes waar ik je bij kan helpen.

indelingsadvies

Ook de indeling van een ruimte is belangrijk. Waar komt de hoekbank te staan en hoe zet ik de eettafel neer. Zijn er misschien andere mogelijkheden, waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Samen kunnen we hier mee aan de slag gaan.

aankoop advies

En weet je uiteindelijk wat je wilt veranderen en aanschaffen, dan kan ik advies geven m.b.t. de aankoop. Of dit zelfs van je overnemen.

Vaak wordt er trouwens gekozen voor een compleet advies voor één ruimte. Een gedeelte van bovenstaande adviezen worden dan in één interieuradvies meegenomen. Er wordt advies gegeven op basis van kleur en de indeling van het meubilair, om jouw woning tot een mooi geheel te maken, waar jij je in thuis voelt.